Privacy Statement

Privacyverklaring Ervaringscentrum Jong Perspectief (ECJP)

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

ECJP.nl
April 2018

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

ecjp.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken, tenzij jij daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je ons een whatsapp of e-mail verstuurt zal soms aan jou gevraagd worden je gegevens te verstrekken. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Geboortejaar
  • Telefoonnummer
  • Overige persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor het volgende doeleinde:

Je voornaam en e-mailadres gebruiken we, alleen nadat jij je zelf actief hebt ingeschreven, voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het inschrijven voor de nieuwsbrief of downloaden van gratis documenten, niet met gegevens die via onze whatsapp of e-mail binnengekomen zijn. We slaan deze gegevens op in het mailprogramma Mailchimp. Je ontvangt na verstrekken van je gegevens eenmalig een e-mail om je inschrijving te bevestigen.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via hallo@ecjp.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Bewaartermijn

Ervaringscentrum Jong Perspectief bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Voornaam, e-mailadres en geboortedatum > Zolang jij staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Je kunt zelf elk moment uitschrijven.
  • Telefoonnummer > 6 maanden > om jou gemakkelijk van dienst te zijn als je een vervolgvraag hebt
  • Overige persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt, in correspondentie en telefonisch > 6 maanden > om jou gemakkelijk van dienst te zijn als je een vervolgvraag hebt

JOUW GEGEVENS OP ECJP.nl

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, een reactie op de website hebt ge en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen via hallo@ecjp.nl.

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal dan niet meer worden bewaard.

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Mailchimp.
De servers van Mailchimp zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier.

Wanneer je informatie over jezelf en je situatie hebt afgegeven bij ECJP, ook dan ben je ten allen tijde vrij om bij ons aangegeven dat eventueel (nog) opgeslagen informatie direct wordt verwijderd en/of voor een kortere periode dan aangegeven word bewaard. Ook daarvoor kun je contact met ons op nemen via hallo@ejpc.nl.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

COOKIES – GOOGLE ANALYTICS

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.

Door ons statistiekenpakket, Google Analytics, worden alleen functionele cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

SOCIAL MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Geautomatiseerde besluitvorming

Ervaringscentrum Jong Perspectief neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ervaringscentrum Jong Perspectief) tussen zit.

Lettertype vergroten
Draai contrast om
Scroll naar top