WIN EEN PURPUZ PLANNER! (gesloten) šŸ“†

Wil jij in 2019 ook meer overzicht en structuur creƫren en stappen zetten naar jouw doel(en)? Doe dan mee met onze win actie op Facebook!

Wij mogen namelijk een Purpuz Planner 2019 weggeven! šŸŽ‰ De ideale planner waarin je al je taken kunt noteren, waarin ruimte is voor een maandoverzicht, je na iedere maand een zelfreflectie kunt invullen Ć©n een werkboek om jouw doel(en) in kaart te brengen en te realiseren. šŸ™Œ

Ideaal voor degene die een goede balans wil creƫren tussen in- en ontspanning en eindelijk eens stappen wil zetten naar dromen en doelen.

Hoe maak je kans?

  • Laat in een reactie op Facebook weten waarom je de Purpuz planner wil winnen en je doet automatisch mee!

Vergroot je win kans:

  • Like @ervaringscentrum & @Purpuz op Facebook
  • Ken jij iemand die deze planner ook wel kan gebruiken? TAG diegene onder het win actie bericht op Facebook zodat hij of zij ook mee kan doen!

Actie loopt t/m: 12-11-2018
Winnaar wordt 13-11-2018 bekend gemaakt via: Facebook

Benieuwd naar foto’s van de binnenkant? Scroll even verder!

Leuk weetje:

De Purpuz Planner is ontwikkeld door Clen Verkleij, die zelf een burn-out heeft gehad. Samen met zijn coach maakte hij een overzicht van zijn leven, met vragen als: waar sta ik nu? en waar droom ik van? Daarnaast begon hij met het schrijven van een boek.

Uiteindelijk had Clen de behoefte om de tools van zijn coach in een overzicht document samen te vatten. Een document dat dagelijks zou helpen bij het bepalen, plannen en uitvoeren van nieuwe doelen. EĆ©n van deze nieuwe doelen was om iedereen toegang te geven tot de tools van zijn coach. Zodat ieder mens meer gebalanceerd, gelukkig en succesvol kan leven. Zo is de Purpuz ontstaan!

Purpuz Planner win actie maandoverzicht^ Maandoverzicht

purpuz planner winactie weekoverzicht^Weekoverzicht

Purpuz planner winactie zelfreflectie^Zelfreflectie

purpuz planner winactie foto^ Natuurfoto (staan er meerdere in)

Purpuz planner winactie stappenplan^ Stappenplan om doelen te bereiken

 

Ga meteen naar de Facebook post om kans te maken op een Purpuz Planner voor 2019!

Let op: De win actie is inmiddels gesloten. Je kunt de Purpuz Planner t/m eind november bestellen met 10% KORTING. Gebruik hiervoor de kortingscode ecjp10 bij je bestelling.

Ga snel naar Purpuz.com om jouw exemplaar te claimen!

 

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Clen Verkleij, eigenaar www.purpuz.nl

Reacties

Lettertype vergroten
Draai contrast om